Núria Picas, nova campiona catalana d'ultratrails

Ha guanyat la Volta Cerdanya Trail, la cursa de 87 km de la VCUF

09 de juny del 2014
Núria Picas, a l'arribada a Puigcerdà. Foto: Marc Reyes

La manresana Núria Picas és la nova campiona de Catalunya de curses d'ultraresistència després de guanyar la Volta Cerdanya Trail, la cursa de 87 km de la VCUF. La baixa de Judit Franch encara feia encara més favorita a Picas per succeir Emma Roca. I, sense permetre la sorpresa, la manresana va vèncer amb un temps de 9:49:52 aconseguint, a més, la novena posició absoluta. El podi femení, a molta distància, el van completar Lola Brusau (10:52:28) i Anna Macià (11:20:30).

Picas, que va arribar a la meta acompanyada dels seus dos fills i una estelada, es va mostrar molt satisfeta de la victòria. "Córrer a casa sempre fa molta il·lusió perquè et retrobes amb els teus i et sens acompanyada en tot moment. M'ha anat molt bé per preparar el que queda de temporada, tot i que la calor m'ho ha posat complicat en algunes estones", explicava a l'arribada. Es tracta de la quarta victòria de la temporada –després de la TransGranCanaria, Japó i Austràlia- i la prèvia al Campionat del Món d’Ultratrail, que es disputarà a la localitat francesa de Chamonix el proper diumenge 29 de juny.