El Festival de Cinema de Muntanya de Torelló torna a Manresa

Dijous es podrà veure a l'Auditori de la Plana de l'Om 'High and hallowed: Everest 1963' i 'Valhalla', organitzat pel CECB

Redacció
09 de juny del 2014
El Centre Excursionista de la Comarca del Bages, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa, organitza aquest proper dijous el passi de dues de les pel·lícules premiades al Festival de cinema de muntanya de Torelló. Serà a les 8 del vespre a l'Auditori de la Plana de l'Om i es comptarà amb la presència del director del Festival de cinema de Muntanya de Torelló, el qual farà la presentació de les pel·lícules.
 
El Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló es troba entre els més prestigiosos del món en el seu sector. Des del 1982, posa en competició anualment els millors films a nivell mundial sobre la muntanya i la natura, i reuneix a Torelló destacats especialistes del gènere i milers d'espectadors. Amb l'objectiu d'acostar el Festival a diverses poblacions de Catalunya i fomentar els valors del coneixement i el respecte per la muntanya, s'organitza aquest cicle BBVA de Cinema de Muntanya, en col·laboració amb entitats excursionistes de tota Catalunya.
 
Les pel·lícules que es podran veure a Manresa són 'High and hallowed: Everest 1963', de David Morton i Jake Norton, que va rebre el Premi a la millor pel·lícula de muntanya 2013; i 'Valhalla', de N. Waggoner i B. Sturgulewski que va rebre el Premi a la millor pel·lícula d'esports de muntanya, i el premi a la millor fotografia.