«Pedra de tartera» tindrà una representació addicional

Redacció
09 de juny del 2014
'Pedra de tartera' es representa en un cobert de Fonollosa. Foto: GT Faltagent

Aquest cap de setmana s'han fet les primeres dues representacions de la reestrenada 'Pedra de Tartera', a càrrec del Grup de Teatre Faltagent de Fonollosa. Fruït de l'èxit i la bona acceptació que està tenint la proposta, s'ha programat una representació addicional per aquest proper divendres 13 de juny, al es 10 del vespre, que s'afegeix a les darreres programades per dissabte i diumenge. En total ja s'han fet vuit representacions, i totes han penjat el cartell d'entrades esgotades.
 
L'obra de Maria Barbal, que representa la vida de Conxa des de començament del segle XX fins la dècada de 1960, és un relat magnífic sobre la supervivència i el desarrelament, situant l'acció a un poble del Pallars. A Fonollosa es representa a dins d'un petit cobert rural de pedra, el cobert de Cal Cases Nou, amb un aforament màxim per a 42 persones. Així doncs, l'espectador forma part de l'espectacle i gaudeix de l'obra des de dintre la pròpia cuina de la casa dels oncles de Pallarès.
 
Per assistir-hi, cal reservar l'entrada al 669 74 39 95. Les del proper cap de setmana, seran les darreres tres representacions del projecte.