El mercat de segona mà i antiguitats de Navàs compleix 2 anys

Sadurní Rovira
04 de juny del 2014
L'Encant de Navàs celebra dissabte els seus dos anys de vida. Foto: Sadurní Rovira

El dia 5 de maig del 2012 naixia l'Encant de Navàs, el mercat de segona mà, antiguitats i col·leccionisme que se celebra cada primer dissabte de mes. La seva primera ubicació fou la plaça de l'Església, i hi varen participar 3 paradistes i l'al·licient d'un inflable per la mainada patrocinat per l'Ajuntament.
 
Al cap d'un any es va creure adient, per a poder encabir més parades i a la vegada apropar-se més al públic, canviar la seva ubicació, per això es va traslladar fins a la plaça Gaudí, situat al final del Passeig, lloc on cada setmana s'hi porta a terme el mercat setmanal.
 
Amb aquest canvi ha quedat demostrat en aquest darrer any que l'Encant de Navàs té futur, s'ha arribat fins a 30 parades vinguts d'arreu de les comarques, en una variada oferta que omplen la plaça i cada vegada és més el públic que va a la recerca d'un objecte curiós o d'utilitat.
 
Durant aquests 2 anys només ha faltat a la seva cita, tot i algun dia de pluja, el passat mes de maig ja que coincidia amb la Fira de Primavera. El mercat és obert a tothom de 9 del matí a 1 del migdia i també es poden seguir les seves novetats al seu Facebook