Contes a les fonts desembarca al Parc de l'Agulla amb 6 narradors

Redacció
03 de juny del 2014
Clara Gavaldà ha explicat contes a la font del Rector.
Clara Gavaldà ha explicat contes a la font del Rector. | Meandre
Imatge d'arxiu de Clara Gavaldà explicant contes a la font del Rector. Foto: Meandre

El proper diumenge dia 8 de juny al matí el Parc de l'Agulla es convertirà en territori de narradors de contes. El programa 'Contes a les fonts' que des de fa dues temporades va començar l'entitat Meandre per promoure caminades infantils per l'Anella Verda de Manresa i donar a conèixer indrets d'elevat valor paisatgístic molt propers a la ciutat, té ara un punt àlgid gràcies a la trobada de Narradors que han col·laborat en aquest programa.
 
Des de l'inici de l'activitat el narrador Os Mandrós ha ocupat la direcció artística del programa, tot i que el narador Blai Senabre ha estat qui ha portat la direcció d'aquesta trobada que reuneix a la majoria que han explicat contes per diferents punts de l'Anella Verda i que aquest diumenge es concentrarà en una matinal de la narració al Parc de l'Agulla de la capital del Bages, sense cap mena de dubte un dels punts més emblemàtics de l'Anella Verda manresana.
 
La matinal serà totalment gratuïta. Malgrat sigui una activitat molt recomanable per a famílies amb nens petits, després de dos anys, des de Meandre s'atreveixen a recomanar aquesta activitat "per a persones de totes les edats per la vàlua artística dels participants i per les històries universals que s'hi narren".
 
En la matinal especial de narracions de Contes a les Fonts hi participen els artistes: Mon Mas, Blai Senabre, José Manuel Garzón, Sara Fuente, Susagna Navó i el propi Ós Mandrós.
 
La matinal s'iniciarà a 2/4 de 12 i finalitzarà a les 13 hores.