Les noies del Serrat de Moià, a la final de la lliga catalana de horseball

Redacció
02 de juny del 2014
El Serrat de Moià va guanyar el Camprodon a les semifinals. Foto: Zona Horseball

Les noies del CEEC de Cardedeu i del Serrat de Moià es planten a la final femenina de la Lliga Catalana de Horseball després de guanyar les semifinals que es disputaven aquest diumenge al Centre Hípic Vall de Camprodon.
 
La primera de les semifinals obria la 17ª jornada de la Lliga Catalana de Horseball i enfrontava als equips del CEEC de Cardedeu contra les Alforges de Banyoles, en un partit que des de bon començament ja han dominat les actuals campiones del CEEC. A la mitja part guanyaven per 6 gols a 2 i s'han acabat imposant per 13 a 4. La Mireia Masjuan del CEEC ha estat la màxima anotadora amb 4 cistelles.
 
El Serrat de Moià també ha guanyat el partit d'elit contra al Camprodon per 12 a 4. Tot i que el Camprodon ha començat marcant i en el minut 5 guanyava per 2 a 1, el Serrat ha donat la volta al marcador i ha marcat 5 gols seguits, deixant un 6 a 3 a la mitja part. La segona, l'ha dominat del tot El Serrat amb 6 gols més i no ha deixat marcar al Camprodon fins el darrer moment. En Jordi Busoms ha encistellat fins a 5 vegades. El Serrat es consolida en la quarta posició de la lliga mentre que el Camprodon serà qui tanqui la classificació.
Arxivat a