Manresa sí que va registrar incidents per Can Vies

Segons la Policia Local de Manresa, es van produir una vuitena d'actes vandàlics després de la manifestació

per Redacció , 29 de maig de 2014 a les 16:31 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de maig de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Segons informa la Policia Local de Manresa, després de la concentració que es va produir a Manresa de suport a Can Vies , es van registrar una sèrie d'actes a diverses oficines bancàries. 


Al carrer Sant Cristòfol s'han causat desperfectes a l’oficina de Catalunya Caixa. Cops a la porta i dos caixers automàtics amb desperfectes. Pintades. A la carretera de Santpedor desperfectes a l’oficina de La Caixa. Al carrer Divina Pastora desperfectes a les oficines de Catalunya Caixa i La Caixa. Pintades. A l'oficina de la Caixa han trencat els vidres de la porta. La patrulla recull un tros de martell. Al carrer del Cós desperfectes a l'oficina de Catalunya Caixa. Desperfectes a la porta amb pedres, pintades amb simbologia anarquista i okupa.
 
Al carrer Florida pintades a la l'oficina de Catalunya Caixa. A la Plana de l'Om pintades a l'oficina de Catalunya Caixa, també han pintat els caixers automàtics. Al carrer Alfons XII es comproven desperfectes a la seu de Convergència. Vidre esquerdat i dues pintades.

 

Participació