Manresa sí que va registrar incidents per Can Vies

Segons la Policia Local de Manresa, es van produir una vuitena d'actes vandàlics després de la manifestació

Redacció
29 de maig del 2014

Segons informa la Policia Local de Manresa, després de la concentració que es va produir a Manresa de suport a Can Vies , es van registrar una sèrie d'actes a diverses oficines bancàries. 


Al carrer Sant Cristòfol s'han causat desperfectes a l’oficina de Catalunya Caixa. Cops a la porta i dos caixers automàtics amb desperfectes. Pintades. A la carretera de Santpedor desperfectes a l’oficina de La Caixa. Al carrer Divina Pastora desperfectes a les oficines de Catalunya Caixa i La Caixa. Pintades. A l'oficina de la Caixa han trencat els vidres de la porta. La patrulla recull un tros de martell. Al carrer del Cós desperfectes a l'oficina de Catalunya Caixa. Desperfectes a la porta amb pedres, pintades amb simbologia anarquista i okupa.
 
Al carrer Florida pintades a la l'oficina de Catalunya Caixa. A la Plana de l'Om pintades a l'oficina de Catalunya Caixa, també han pintat els caixers automàtics. Al carrer Alfons XII es comproven desperfectes a la seu de Convergència. Vidre esquerdat i dues pintades.