Els mites en una dieta equilibrada apleguen 50 persones

Redacció
29 de maig del 2014
Carles Rodrígues, del Veigé, durant la jornada. Foto: CSJ

La sala de reunions de la Clínica va omplir-se, aquest dimarts, per escoltar Rosa Vilumara, dietista-nutricionista del CIMETIR, i el cuiner i propietari del restaurant Veigé coolinari de Manresa, Carles Rodríguez. Es tractava de la segona xerrada d'aquest any 2014 del cicle Clínica Oberta que portava per títol 'Qüestionant mites en una dieta equilibrada, fem un tastet d'amanides'.
 
La intervenció de la nutricionista Rosa Vilumara va servir per resoldre dubtes i qüestionar els mites que corren quan es parla de dietes equilibrades. Seguidament, el cuiner Carles Rodriguez va fer una mostra d'amanides diverses que poden cobrir diferents necessitats nutricionals i diferents preferències. Els assistents van poder tastar diversos productes naturals així com les amanides que havien estat elaborades davant seu. La fruita i la verdura van ser les grans protagonistes.
 
La xerrada va transcórrer en un ambient distès durant la qual els ponents van contestar tots els dubtes i curiositats del públic.
 
Aquesta és una nova sessió que s'emmarca en el cicle de xerrades divulgatives que la Clínica organitza amb l'objectiu d'apropar els pacients i familiars a la institució i als seus professionals compartint informació que pugui ser del seu interès.