El desfibrilador de Sant Joan salva la vida d'un veí del poble

L'aparell va ser adquirit el passat mes de desembre i tots els policies locals s'han format per fer-lo servir en situacions d'emergència

Redacció
26 de maig del 2014
La Policia Local de Sant Joan de Vilatorrada ha salvat la vida d'un veí de 76 anys del municipi gràcies a la utilització del desfibril·lador de què disposen els agents. Els fets han passat aquesta matinada al voltant de les 12 en el moment en què la Policia Local ha rebut l'avís. Els agents s'han desplaçat al carrer Ample i han activat el desfibril·lador després que Andrés PC hagi patit una aturada cardiorespiratòria. Els agents han utilitzat el desfibril·lador mentre esperaven l'assistència del SEM que ha traslladat el veí de 76 anys a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa. Posteriorment ha estat traslladat a l'Hospital de la Vall d'Hebron i es troba estable.  
 
Formació dels agents
La Policia Local de Sant Joan de Vilatorrada compta amb el desfibril·lador des del passat mes de desembre i des d'aleshores s'han format tots els agents perquè puguin utilitzar l'aparell en situacions d'emergència. La Policia Local sol ser el primer cos a arribar en aquest tipus de situacions.