Els madridistes manresans celebren «la Décima» a Crist Rei en família

Uns dos-cents aficionats es concentren a la plaça de Crist Rei per celebrar la victòria del Reial Madrid a la Champions contra l'Atlètic

Pere Fontanals
25 de maig del 2014
Aficionats del Reial Madrid celebran 'la Décima' a Crist Rei. Foto: Pere Fontanals

Uns dos-cents aficionats del Reial Madrid s'han concentrat aquesta nit de dissabte a la plaça de Crist Rei de Manresa per celebrar la consecució de 'la Décima' Copa d'Europa -ara en format Champions- que ha guanyat el seu equip després de derrotar l'Atlètic en la final de Lisboa per 4 gols a 1 a la pròrroga d'un partit que havien empatat 'in extremis' quan passaven 3 minuts del temps reglamentari.
 
Sigui perquè la final ha acabat tard pel temps afegit, sigui per una altra qüestió, el cert és que la celebració del màxim títol europeu de futbol aconseguit s'ha fet pràcticament en família, amb un ambient totalment festiu, sense incidents i, malgrat que es comptaven més banderes espanyoles que de l'equip de futbol, sense càntics de caràcter polític. A les vies d'accés hi havia diverses patrulles de la Policia Local de Manresa que només han hagut de controlar el trànsit perquè no entrés a la zona ocupada pels aficionats.
 
Quan a càntics, a banda dels insults als màxims rivals esportius, Barça i Atlètic, l'afició ha entonat l'himne del Reial Madrid diverses vegades, referències a 'la Décima', o el clàssic 'Campeones, campeones, oe, oe, oe'. Altres, han estat 'Sí, sí, sí, Manresa es del Madrid', 'Culés cabrones, salid a los balcones', 'Luís Enrique, tu padre es Amunike', o un desafortunat 'O, le, le, o la, la, ser del Barça és ser un subnormal'. Res que no passi en la celebració de qualsevol títol, sigui l'equip que sigui.