Curs d'habilitats de negociació per vendre a l'estranger

La formació té una durada de 7 hores i es desenvoluparà el proper 29 de maig a la seu territorial de PIMEC, al Palau Firal

Redacció
23 de maig del 2014
La seu de PIMEC Catalunya Central acollirà el proper 29 de maig un curs sobre venda a l'estranger. La formació, de caràcter bonificable, està adreçada a persones i empreses que vulguin iniciar o millorar la seva presència als mercats internacionals i té tres objectius principals: conèixer les tècniques de negociació internacional; saber gestionar moments clau de la negociació i conèixer les dimensions culturals de la negociació a aquest nivell. 
 
El curs, de 7 hores de durada, es desenvoluparà el proper dijous 29 de març, entre les 10.30h i les 15h. Les encarregades d'impartir aquesta nova proposta formativa de PIMEC Catalunya Central seran, d'una banda, la psicòloga Núria Bagés, màster i doctora en Psicologia per les Universitats de Londres, Simón Bolívar i Maastricht; i la filòloga i professora universitària de traducció Montse Vancells, llicenciada en Filologia Catalana i Anglesa especialitzada en traducció literària.
 
Programa del curs: 'Vendre a l'estranger. Habilitats per negociar en mercats internacionals'
Els eixos temàtics del curs arrencaran amb una part introductòria que abordarà les tècniques per identificar necessitats i expectatives per conèixer les dimensions culturals de la negociació internacional. El bloc central del curs se centrarà en l'aspecte emocional de les vendes internacionals, el diagnòstic de l'èxit propi de negociació i el de l'interlocutor en diferents contextos culturals i la gestió de la formalitat i la informalitat en aquest tipus de negociacions. El programa el clourà amb el mètode del Elevator Pitch, és a dir, com presentar-se a nivell internacional, i les tècniques de negociació en diferents contextos internacionals.
 
Informació i inscripcions
Per inscriure-s'hi, així com per obtenir més informació sobre la documentació que cal aportar, us podeu posar en contacte amb la seu de PIMEC a la Catalunya Central a través del telèfon 93 875 22 40, o bé enviant un missatge a l'adreça de correu electrònica mailto:[email protected]. La sol·licitud d'inscripció no implica la seva confirmació, tràmit que no serà definitiu fins que PIMEC rebi la documentació acreditativa necessària.