Premi de Relats Breus en memòria d'Èlia Badia

La regidora de la CUP a Sant Salvador de Guardiola, morta en accident el juny de 2013, era una gran aficionada a escriure contes i relats curts

Redacció
23 de maig del 2014
Èlia Badia, en un ple de l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola.
Èlia Badia, en un ple de l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola. | Facebook
Èlia Badia, en un ple de l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola. Foto: Arxiu particular

Amics i amigues de l'Èlia Badia, la regidora de la CUP a l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola que va perdre la vida el 28 de juny de 2013 en un accident de quad, han decidit instaurar un Premi de Relats Breus en la seva memòria. Badia era una gran aficionada a l'escriptura, generalment de relats curts i contes, en els que feia servir la seva ironia i humor per retratar injustícies socials i polítiques, a banda d'altres temes. Precisament un d'aquests relats, dedicat a l'avarícia dels banquers va servir per acompanyar l'esquela de la seva cerimònia de comiat , que va tenir lloc l'1 de juliol en un tanatori d'Igualada ple d'amics i coneguts.
 
La intenció dels amics i amigues de l'Èlia Badia és que el premi en la seva memòria tingui una periodicitat anual. Els originals es poden enviar abans del 21 de juny. El lliurament de premis es farà el 28 de juny, coincidint amb la data de la seva mort, en la que s'està treballant per preparar altres actes.
 

Bases del Premi