Els Penjats del Campus fan una bona actuació a la URL

Redacció
21 de maig del 2014
Els Penjats del Campus de Manresa durant la seva actuació. Foto: Penjats

El passat dijous dia 15, la colla castellera Penjats del campus de Manresa va actuar amb els Engrescats de la URL com a amfitrions i amb els Passerells del TCM de Mataró al campus de la salle de la Universitat Ramón Llull.
 
La colla manresana va oferir en tercer lloc un pilar de tres sense problemes, per començar la primera tanda de castells, els vermells van descarregar un 3d5 amb pinya força ràpid i parat. En segona ronda un 4d4 net (sense pinya) descarregat amb solvència. Per acabar la tercera ronda, un 3d5 amb agulla ben treballat. Per tancar la seva actuació, els Penjats van fer el pilar de 4.
 
Els Engrescats van fer una molt bona actuació amb tres pilars de 4 simultanis, un 2d6, un 5d6, un 4d6 amb agulla i un pilar de 4 aixecat per sota. Van completar així la millor actuació de la seva història.
 
Els Passerells, per la seva part, van fer una actuació molt semblant a la dels seus fillols (Engrescats), amb un pilar de 4 d'entrada, un 2d6, un 5d6, un 4d6 amb agulla i per acabar van estrenar el seu primer pilar de 5. Els de la camisa malva van fer, també, la seva millor actuació.
 
A l'acabar la diada, i amb la sorpresa de tota la plaça, els de la camisa groga van fer un 3d5 amb acotxaneta, on els seus pisos estaven formats únicament per noies.
 
Després d'una actuació on tots els Penjats van sortir molt satisfets, continuen els assajos per portar els millors castells dijous dia 22 a la UAB, on actuaran a casa els seus padrins, els Ganàpies.