Victòries manresanes als 10km de Vilanova

19 de maig del 2014
Meritxell Calduch es va imposar en la categoria femenina. Foto: CAM

Aquest diumenge, el manresà David Martínez (Avinent Manresa) i la també manresana Meritxell Calduch (CA Montornés) van estar els dominadors dels 10km de Vilanova des de el mateix tret de sortida, que va comptar amb una participació de 500 corredors. Martínez va invertir un temps de 31'32" en fer el recorregut, a mes d'un minut al segon classificat Dani Serra (CA Atletes Vilanova) que va marcar 32'39". La tercera posició va estar per l'atleta de la jacetània Alberto Puyuelo (CA Oroel-Jaca) amb 33'47".

En la categoria femenina, Calduch no va trobar oposició per endur-se el triomf amb un temps de 37'46", per davant d'Olga Álvarez (CA Diputació Barcelona) amb 39'51", i d'Anna Virgili (CA Atletes Vilanova) amb 42'17".