La Torre dedica el nou número a la segona fase de Suriacció

També es refereix al consens aconseguit en la primera fase de Suriacció sobre la necessitat de crear una associació empresarial

Redacció
17 de maig del 2014
L'inici de la segona fase del Pla de Desenvolupament Local Suriacció és el tema destacat del número 62 del butlletí municipal La Torre, que en els darrers dies ha estat distribuït a les llars de la vila. En aquest exemplar també s'ofereix un resum del document de diagnosi de Suriacció, que servirà de base per definir un pla d'acció amb estratègies de millora econòmica i social per al període 2014-24.
 
L'elaboració del document de diagnosi va centrar la primera fase de Suriacció, recollint les opinions d'unes 150 persones que van participar en els espais de diàleg, entrevistes i tallers celebrats. La Torre també es refereix al consens aconseguit en la primera fase de Suriacció sobre la necessitat de crear una associació empresarial que podria ser realitat en els propers mesos.
 
En l'editorial de La Torre, l'alcalde Josep Maria Canudas afirma que l'àmplia participació registrada fins ara en l'elaboració de Suriacció "ens està donant un nota exemple d'aquest tarannà compromès que ens ha d'enorgullir com a col·lectivitat i ens fa ser optimistes de cara al futur".
 
El batlle surienc també es refereix a la celebració de les Caramelles com a "mostra del treball col·lectiu per mantenir i renovar una tradició que ens identifica com a comunitat oberta, arrelada i participativa". Josep Maria Canudas agraeix el treball de "totes les persones que des del voluntariat estan contribuint a enfortir la cohesió social, a projectar la nostra identitat cultural i a construir la Súria del futur".
 
La Torre dedica altres pàgines a parlar dels aspectes més destacats de l'activitat municipal, cultural i festiva dels darrers mesos, amb referències destacades a les Caramelles, la celebració de la diada de Sant Jordi i les recents obres de repavimentació al centre urbà, entre d'altres temes. El butlletí surienc també publica articles d'opinió dels grups polítics municipals.
 
En cas que aquest darrer número de La Torre no hagi arribat a alguna llar de la vila, es pot comunicar personalment la incidència a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (planta baixa de la Casa de la Vila), on també se'n facilitaran exemplars, o es pot trucar al telèfon 93.868.28.00 en horari d'atenció al públic. També és pot descarregar des del web municipal.
 
Taula sobre els punts forts i febles de la vila
El butlletí municipal de Súria publica una taula que recull prop d'una setantena de punts forts i febles de la vila en diferents àmbits relacionats amb l'economia, el treball, els serveis, la formació, la cultura i el benestar social, entre d'altres. Aquesta taula, elaborada a partir del contingut del document de diagnosi de Suriacció.
Arxivat a