Triomf espectacular de Núria Picas a la TNF Austràlia 100

La manresana aconsegueix el rècord de la prova i s'assegura virtualment l'Ultra Trail World Tour

Redacció
17 de maig del 2014
a manresana Núria Picas segueix imparable i aquesta matinada (hora catalana) s'ha adjudicat de manera brillant la TNF Austràlia, una ultratrail de 100 km i 5.000 metres de desnivell acumulat que es disputa a les Blue Mountains, a la regió de Sidney. L'atleta de l'equip Buff ha completat el recorregut amb un temps de 10 hores, 57 minuts i 21 segons –rècord femení de la prova- i que i li ha permès acabar amb una espectacular tretzena posició absoluta.

Picas ha liderat la cursa en solitari a partir del quilòmetre 10 i ja no ha tingut rival. De fet, les seves dues principals competidores a la TNF, l'australiana Joelle Vaught i la brasilera Fernanda Maciel, han arribat a la meta 50 minuts més tard. Al km 78, amb la cursa ja quasi sentenciada –tenia un marge de 40 minuts respecte Vaught-, s'ha arribat a situar en la desena posició absoluta.

L'atleta catalana va viatjar a Austràlia amb l'objectiu de deixar sentenciat l'Ultra Trail World Tour, el seu gran objectiu per aquesta temporada, després d'haver sumat ja els triomfs a la TransGranCanaria i a l’Ultra Trail del Mount Fuji, al Japó. El tres de tres de Picas suposa que sigui virtualment campiona d'aquest circuit.

Núria Picas, a l'arribada de la TNF Austràlia 100 Foto: TNF