Súria tindrà una associació empresarial impulsada per Suriacció

Permetrà articular el teixit empresarial i actuar com a entitat interlocutora amb les institucions

Redacció
16 de maig del 2014
L'associació empresarial de Súria serà properament una realitat arran de les gestions realitzades en el marc del Pla de Desenvolupament Local Suriacció. La futura entitat ja compta amb una junta constituent formada per empresaris i empresàries de diferents sectors productius de la vila.
 
La presentació pública d'aquesta junta tindrà lloc en les properes setmanes, en un acte adreçat al sector empresarial i que se celebrarà en dia i lloc que s'anunciaran oportunament. L'associació serà oberta a tots els empresaris i empresàries interessats en participar-hi.
 
La creació d'una associació empresarial va ser una de les propostes que va aconseguir més consens en els espais de diàleg de la primera fase de Suriacció. Per aquest motiu, es va considerar necessari promoure'n la constitució abans de completar l'elaboració del Pla de Desenvolupament Local.
 
En les gestions per a la creació de l'associació empresarial hi ha participat el comitè executiu de Suriacció i l'àrea de Desenvolupament Local de l'Ajuntament, amb l'assessorament de Pimec Catalunya Central.
 
La constitució de la futura associació permetrà articular el teixit empresarial i actuar com a entitat interlocutora amb les institucions per portar a terme iniciatives de desenvolupament i millora per al teixit productiu surienc.
 
Suriacció és un projecte participatiu i obert que té el suport i el compromís actiu de totes els grups de la corporació municipal. Recentment s'ha iniciat la seva segona fase amb l'objectiu d'elaborar un pla d'acció amb línies estratègiques de millora econòmica i social per al període 2014-24.
Arxivat a