Unes 20 persones, als dos seminaris sobre emprenedoria a Súria

per Redacció , 12 de maig de 2014 a les 18:26 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de maig de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Un dels seminaris celebrats a Súria. Foto: AjSú

Prop d'una vintena de persones va participar en dos seminaris que van tenir lloc els dies 24 i 30 d'abril al saló de sessions de la Casa de la Vila, amb l'objectiu de fomentar la cultura emprenedora i donar eines per al desenvolupament dels propis projectes empresarials.
 
Les dues sessions formaven part de les iniciatives que l'àrea de Desenvolupament Local organitza per donar suport a persones emprenedores, i s'emmarcaven dins de les activitats del Pla de Desenvolupament Local Suriacció.
 
Aquests dos seminaris van estar dedicats, respectivament, a l'elaboració d'un pla d'empresa i a la regulació del treball autònom. El seu contingut va estar centrat, entre d'altres temes, en les formes jurídiques més habituals de les empreses, els tràmits d'alta per treballar com a autònom i les responsabilitats, les obligacions fiscals i els ajuts previstos per a les persones que treballen per compte propi.
 
Les persones participants en els seminaris van valorar satisfactòriament el contingut de les dues sessions, que han tingut el suport de la Diputació de Barcelona.

 

Participació