Morató, Guillén i Tió apadrinen la Cursa per la Igualtat del Clam

Redacció
12 de maig del 2014
Dissabte se celebra la Cursa per la Igualtat del Clam. Foto: Clam

Els atletes navarclins Rosa Morató i Pol Guillén i l'atleta manresana Núria Tió  han donat el seu suport i han fet una crida a la participació a la  "Cursa per la igualtat" que,  per primer any, se celebra a Navarcles emmarcada en els actes paral·lels organitzats a l'onzena edició del Festival Internacional de Cinema Solidari de Navarcles CLAM.
 
La cursa sortirà a les 9 del matí, amb sortida i arribada a l'Auditori Agustí Soler i Mas. No té caràcter competitiu i tindrà un recorregut de 13,5 quilòmetres, amb 400 metres de desnivell positiu per camins i corriols propers a Navarcles i travessant paratges molts bonics que envolten aquesta població bagenca.
 
La prova està organitzada conjuntament per la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Navarcles, el Club Running Navarcles i amb la col·laboració del Campus Universitari, la FUB i la Cansaladeria Singla de Navarcles.
 
Les inscripcions costen 5 euros i estan limitades a 200 participants i es poden fer de forma anticipada a la FUB; a l'EPSEM, Escola Politèctica Superior d'Enginyeria de Manresa; a l'Ajuntament de Navarcles; al Katna (La Creueta Centre Cultural de Navarcles). Les inscripcions presencials el mateix dissabte -si en queden- es podran fer a les 8 del matí a la Creueta Centre Cultural.
 
Si es vol col·laborar amb Càrites Navarcles es demana que els participants portin  una ampolla de litre de rentavaixelles de mà.
 

Més informació de la cursa