Troben més de 2.000 plantes de marihuana a Cardona

Redacció
11 de maig del 2014
Plantació il·legal de marihuana trobada a Cardona. Foto: PLC

L'actuació de la Policia local de Cardona va permetre descobrir i desmantellar, ahir a la nit, una plantació il·legal de marihuana en una casa del barri de Coma de la població cardonina. Segons els primers anàlisis fets pel cossos policials el nombre de plantes que es podrien decomissar a resultes d'aquesta operació es podria elevar a les 2.500.
 
La descoberta va ser possible gràcies a l'actuació de dos agents de la Policia local de Cardona que la nit de divendres a dissabte feien la ronda habitual de seguretat pel municipi. Els dos agents van detectar que en una masia del barri de Coma s'encenia i s'apagava ràpidament la llum d'una de les finestres. Per aquest motiu van acostar-se a la finca i després d'identificar-se van sentir veus i sorolls a l'interior de la casa. Simultàniament van contactar amb la Sala de comandament dels Mossos d'Esquadra de Manresa per demanar una dotació de suport per un presumpte robatori amb força a l'interior de la vivenda.
 
Després tornar-se a identificar els agents locals no van rebre més resposta. Un cop arribada la patrulla de reforç dels Mossos es va entrada a la masia i, tot i que finalment no es va trobar cap persona a l'interior de la casa, s'hi van localitzar prop de 2.500 plantes de marihuana. A més, les dependències de l'immoble estaven equipades amb un sistema de reg amb circuït electrònic d'aigua, ventilació i enllumenat fix.
 
L'alcalde de Cardona, Ferran Estruch, i el Tinent d'alcalde, Josep Tristany, han felicitat la Policia local de Cardona per la seva professionalitat i han agraït la col·laboració dels Mossos d'Esquadra que ha permès tancar amb èxit una operació policial important. 
Arxivat a