Dimecres es tanca el 7è Cicle de Xerrades per a Mares i Pares

"El diàleg entre el cap i el cor" és el títol de la xerrada que es farà a l'Auditori de la Plana de l'Om

Redacció
28 d'abril del 2014
L'Auditori de la Plana de l'Om acull, aquest dimecres 30 d'abril, a les 8 del vespre, la xerrada que tancarà el setè Cicle de Xerrades per a Mares i Pares que va començar el 7 de novembre.
 
"El diàleg entre el cap i el cor", proposa una dissertació sobre la manera d'assolir coneixement en un context de ràpids canvis tecnològics i de gran quantitat d'informació que hi ha al nostre abast. Segons el ponent, el procés educatiu basat en la repetició i l'acumulació de continguts sembla inconcebible en l'actualitat, i posa de manifesta la necessitat de desenvolupar noves competències que facilitin la capacitat per gestionar tantes possibilitats.
 
La xerrada és a càrrec de Carles Parellada, mestre, psicomotricista, terapeuta sistèmic, i codirector de la formació en Pedagogia Sistèmica de la UAB, la URV i l'Institut Gestalt. A més, és autor de diversos articles i llibres on parla de temes educatius.
 
Segons Parellada, en aquest procés de transformació hi ha un aspecte clau: el món emocional, que és el que permet moure'ns en la incertesa de tot plegat.
 
Aquest és el setè any consecutiu que Manresa ofereix un cicle de xerrades informatives per a famílies amb infants i joves en edat escolar. Organitzen el cicle un grup d'escoles de primària de Manresa, les Associacions de Mares i Pares (FAMPA), les AMPA dels instituts i la Fundació Universitària del Bages (FUB).