La Fura dels Baus, a la Nit de Glamour de divendres a Moià

De 9 a 12 de la nit, més de 50 comerços obriran les portes i oferiran la seva millor imatge

Redacció
28 d'abril del 2014
Aquest divendres torna la Nit de Glamour a Moià. Foto: CIC Moià

El divendres 2 de maig, l'Agrupament de Botiguers i Comerciants de Moià organitza la tercera edició de la Nit de Glamour. De 9 a 12 de la nit, més de 50 comerços obriran les portes i oferiran la seva millor imatge. Els comerciants, vestits de glamour, oferiran als clients promocions, degustacions, desfilades de moda, tastets gastronòmics...
 
Els carrers estaran ambientats amb estructures amb llum. En diferents punts del recorregut hi haurà actuacions de conjunts musicals, DJ's, grups de gospel... Aquest any, la Fura dels Baus participarà a la Nit de Glamour oferint un tastet del nou espectacle que presentarà al festival del grec de Barcelona.
 
Com a aperitiu, a les 8 del vespre, a la Biblioteca, hi haurà un espectacle per a adults: "Spa mocions". A partir de les 12 de la nit, es farà el fi de festa al Tosca. Durant tota la Nit de Glamour es podran fer visites gratuïtes al Museu de Moià. 
 
S'editaran dos tipus de passaport: el de visites i el de compres, que es podran recollir al punt d'informació. Els comerciants segellen el passaport de visites quan algú entra a la botiga, encara que no compri.
 
Si fa una compra, li segellen el passaport de compres. Un cop plenes totes les caselles, s'entra en el sorteig d'un sopar per a dues persones i d'un val de compres, respectivament. 
Arxivat a