Les DEIM organitzen un dinar col·loqui sobre emprenedoria

Anirà a càrrec de Ferran Travé d'Esade Entrepreneurship

Redacció
28 d'abril del 2014
Les Dones Emprenedores Innovadores de Manresa (DEIM) organitzen el proper 9 de maig a partir de les 2 del migdia a l'Espai Rubiralta un dinar amb xerrada i col·loqui sobre l'emprenedoria, què és i, com pot ajudar en la feina i projectes empresarials. 
 
La xerrada introduirà el món dels emprenedors i dels inversors; dels generadors d'idees i motor del nou negoci, i dels qui aporten recursos financers; dels Amics & Família, dels Business Angels, del Capital Risc, dels Socis industrials, de la borsa. Per fer-ho es parlarà del cas concret d'Esade Entrepreneurship, amb en Ferran Travé, membre de la seva junta. El preu del dinar amb la xerrada és de 15 euros per a les sòcies i de 16 per a qui no en sigui.
 
Ferran Travé i Piqué està Llicenciat i MBA en Administració d'Empreses per Esade; des de l'any 1997 és Director de Banca Corporativa Catalunya de Caja Madrid, actualment Bankia; conseller i ex-conseller de vàries empreses, és membre de la Comissió d'Infraestructures i Serveis de Foment del Treball i de la Junta d'Esade Entrepreneurship.
 
Les reserves es poden fer a [email protected]