Núria Picas guanya l'Ultra Trail Mount Fuji, al Japó, de 168 km

L'atleta manresana ha completat el recorregut de 100 milles amb menys de 23 hores i mitja

26 d'abril del 2014
Núria Picas, en un dels avituallaments Foto: @nuriapicas

Núria Picas ha guanyat la duríssima Ultra Trail Mount Fuji, al Japó, després de recórrer els 168 quilòmetres i els 9.500 metres de desnivell acumulat en un temps de 23 hores i 27 minuts. L'atleta manresa ha entrat a la meta amb un marge de 19 minuts respecte Fernanda Maciel mentre que tot sembla indicar que el podi el completarà la basca Nerea Martínez.

Picas ha estat dues setmanes al Japó per aclimtar-se i preparar el que ha estat la seva segona ultratrail de 100 milles. Finalment ha aconseguit l'objectiu de guanyar, baixar de les 24 hores i, a més, ha aconseguit una notable quinzena posició general. L'atleta catalana s'ha situat líder a partir del km 80 després de superar Nathalie Mauclair, guanyadora del passat Gran Raid a l'illa de la Reunió. La -ut Mount Fuji puntua pel circuit Ultra Trail World Tour.

En categoria masculina la victòria ha estat per François d'Haene amb un temps de 19:09:20 en una cursa on ha hagut d'abandonar el basc Iker Karrera.