Dissabte se celebra el segon Mercat Conscient

Després de les desavinences d'organitzadors amb AVV Escodines, el mercat es farà al Parc de la Seu

Redacció
25 d'abril del 2014
Aspecte de la plaça del Salt, en la primera edició del Mercat Conscient. Foto: Pere Fontanals

Aquest dissabte de 10 del matí a 9 del vespre se celebrarà al Parc de la Seu la segona edició del Mercat Conscient amb el suport de Batzac i l'Ajuntament de Manresa. Aquesta segona edició del mercat de productes creats a partir de materials reciclats i de proximitat arriba després de les diferències que hi ha hagut entre els organitzadors i l'AVV Escodines, que han provocat que aquesta edició no pugui celebrar-se a la plaça del Salt i la passarel·la de les Escodines.
 
El Mercat Conscient pretén ser un punt de trobada que reforci tot allò que busca crear una nova estructura social a través de l'art, l'artesania i l'intercanvi d'objectes de segona mà i alimentació. Posant èmfasis en tots els productes creats a partir de materials reciclats i de proximitat.
 
En aquests moments, hi ha confirmada la presència de 25 parades d’objectes de segona mà, d’artesans, d’artistes i d'alimentació de proximitat. La jornada comptarà amb la participació de col·lectius com Manrusionica que posaran el so de la tarda i de l'artista Txema Rico, que farà tallers per als mes petits.
 
També hi haurà una zona de pícnic on poder venir a fer el vermut o a dinar. Tots els productes que es serviran seran de proximitat i artesanals i els podreu trobar també a les parades del mercat.