Beth presenta «Família», dijous al Kursaal

La cantant surienca estarà acompanyada del guitarrista Pablo Garrido

Redacció
23 d'abril del 2014
Beth té nou disc al mercat, 'Família'
Beth té nou disc al mercat, 'Família'
Beth té nou disc al mercat, 'Família'

La sala petita del Kursaal acollirà dijous a les 21h la presentació del darrer treball discogràfic de la cantant surienca Beth Rodergas, que porta per títol "Familia".  Tres anys després de 'Segueix-me el fil', la cantant Beth torna al Kursaal per presentar el seu segon disc en català i que, artísticament, aprofundeix les línies encetades en el primer. El títol "Família" remet al dolç moment vital de la cantant, que recentment s'ha estrenat en la maternitat.
 
Ella mateixa ha composat la meitat dels temes, mentre que la resta són d'altres autors com Carles Sanjosé, Marc Ros, Pere Jou, Litus, Valen Nieto i Ismael Inarejos. Un disc sincer, preciosista i ple de colors diferents.
 
Les entrades per aquest espectacle, com de la resta de la sala petita, es poden comprar a taquilles, per telèfon i per Internet . Com és habitual en els espectacles de la Sala Petita les entrades són sense numerar i costen 12 € (10€ amb el Carnet del Galliner) i 6 € pels menors de 25 anys. A més, hi ha l'oferta 3 x 2, en què comprant 3 espectacles, només se'n paguen 2.