Strombers porta el seu «10 anys de festa il·legal» a Manresa

El grup cardoní tocarà divendres a la sala El Sielu

Redacció
09 d'abril del 2014
Els cardonins Strombers actuant a la sala Apolo de Barcelona. Foto: Anna Falip

El grup cardoní Strombers oferirà un concert molt especial amb aires de Festa Major a la sala El Sielu de Manresa el proper 11 d'abril a les 00.00 hores. DJ Túrmix i SéptimoA seran els encarregats d'obrir la nit.
 
Strombers és un dels grups catalans amb més concerts a l'esquena d'aquesta darrera dècada i, per celebrar que segueixen plenament actius i festius com mai, han enregistrat el disc "10 Anys de festa il·legal", que va sortir a la venda el passat mes de febrer. Es tracta d'un disc doble + DVD en directe gravat el passat mes de setembre en un concert a Cardona amb el que commemoren els 10 anys del seu primer disc, "Fiesta ilegal vol.1", i que compta amb la participació d'amics del grup com són Pau Riba, Berto Romero, Beth, Txarango o Búhos.
 
Strombers porta 15 anys fent sonar la seva música arreu de Catalunya. En la seva carrera, s'han popularitzat en gran part gràcies a homenatjar de manera original les festes i la cultura populars catalanes amb cançons com "La Nit de Sant Joan", "Patum", "El Rei Carnestoltes" i "Tocant el Cel amb la mà". A més d'aquests ja clàssics del grup, el CD inclou també els seus èxits en castellà "Calle Caramelo", "Borracha" i "El coche de Manolo", i versions com "La guitarra" de Jorge Serrano, "Guakamole" de Kevin Johansen, "Flaca" d'Andrés Calamaro o una versió molt sui generis de "La gallineta" de Lluís Llach.
 
Strombers és una jove banda veterana que desprèn humor i entusiasme en els seus directes. Els seus membres són: Ferran Gallart, Toni Company (ex Dalton i Gatos Locos), Marc Martínez (ex guitarrista de Beth i Berto Romero), Jordi Costa "Sec", Alexis Cabrillana, Ricard Puigdomènech (guitarra de Loquillo y Los Trogloditas), Nil Mujal (membre de l'Original Jazz Orquestra del Taller de Músics) i Chuchi Crespo (bateria de Greta y los Garbo, Los Chichos, Olé Olé, Tonino Carotone i Nacha Pop).
Arxivat a