Ull de Peix torna aquest diumenge a la Peixera

Enfocat a donar a conèixer la feina de joves artistes locals de diferents disciplines

Redacció
03 d'abril del 2014
El cafè-teatre La Peixera acollirà, diumenge a les 19h, una nova edició de los trobades organitzades pel col·lectiu manresà Ull de Peix, enfocat a donar a conèixer la feina de joves artistes locals de diferents disciplines. Com és habitual, l'entrada serà gratuïta. 
 
En aquesta edició, s'hi podran veure des de les peces tèxtils obra de Laura Martínez Neumann, qui durà i exposarà alguns dels seus models, fins mostres de reportatges de creació representat amb Judit Sánchez i els seus treballs en l'exploració a indrets abandonats i edificis en runes.
 
Els diferents vessants del disseny també tindran lloc a la trobada de diumenge. Així, la jornada comptarà amb la participació dels membres de l'estudi manresà de disseny: Tremola Produccions, amb una mostra dels seus projectes i materials que barregen diversos sentits i experiències. Tornant al sector audiovisual, posarà el punt i final a la primera part de la tarda la participació de Berta O. Peig qui, ens presentarà alguns dels seus projectes fílmics.
 
Un cop acabades les exposicions, i com ja és marca de la casa Ull de Peix, arribarà el torn de la música. En aquest cas, l'actuació anirà a càrrec del músic manresà Xevi Collado, que presentarà el seu projecte en solitari de música electrònica: Supercomputer. El concert començarà a les 20.30h, just després d'un petit entreacte.