Rafa Martínez presenta una nova edició del «seu» campus

Serà la setena edició de l'esdeveniment que porta el seu nom

Xavier Sucarrats Palà
03 d'abril del 2014
Acte de presentació del campus Rafa Martínez aquest dimecres. Foto: Xavier Sucarrats

Ningú pot dubtar del compromís de Rafa Martínez amb el campus que organitza el CB Artés i que duu el nom del basquetbolista santpedorenc. Velimir Perasovic va donar un dia de festa als seus jugadors després de les semifinals de l'Eurocup i el jugador va viatjar cap al Bages per ser fidel a una cita que ja és un clàssic. Per setè any, el club bagenc organitzarà un campus d'estiu que es preveu que torni a ser multitudinari.
 
Martínez es va mostrar "molt feliç i il·lusionat" per poder col·laborar un any més amb aquesta iniciativa. L'actual jugador del València Bàsquet va agrair l'aportació dels patrocinadors en un moment tant delicat com l'actual. Enguany, fins i tot hi ha algun espònsor més que en edicions anteriors. L'escorta va anunciar que intentarà assistir al campus el màxim de dies possible. També preveu fer algun tipus de gestió perquè algun jugador conegut passi en algun moment per Artés. De moment, però, no hi ha cap nom confirmat.
 
Martín Momoutik, el seu director, va ser l'encarregat d'explicar els aspectes més tècnics d'un campus que tindrà tota mena d'activitats esportives i lúdiques. La principal novetat seran les activitats en llengua anglesa amb personal nadiu. La proximitat entre totes les instal·lacions és un altre punt que argumenta l'organització per garantir-ne l'èxit.
 
Com cada any, el campus Rafa Martínez tindrà dos torns El primer durarà del 29 de juny al 5 de juliol i el segon del 6 al 12 del mateix mes. Hi haurà dues modalitats, intern o extern i hi poden prendre part aquells nens/es i nois/es d'entre 6 i 16 anys. Es pot trobar més informació a la web http://campusrafa.cbartes.net
Arxivat a