Sax Gordon i Lluis Coloma Quartet triomfen a Manresa

Miquel Àngel Ramos
31 de març del 2014
Sax Gordon i Lluis Coloma Quartet a l'escenari de la Peixera. Foto: JM Perotes

Tot i ser una tarda freda i plujosa i amb caires de tardor la d'aquest diumenge dia 30 de març, els aficionats al Jazz i la bona música es van donar cita al Cafè-Teatre La Peixera per gaudir de la sensacional fusió entre el saxofonista nord-americà Sax Gordon i el pianista català amb el seu grup de música Lluis Coloma Quartet. Degut a la primícia a Manresa i oportunitat de veure aquesta bona aposta dins del sisè cicle de Diumenges de Jazz organitzat per l'establiment manresà, el local es va quedar petit i més d'una vintena de persones no van poder assistir al concert ja que la sala es va omplir de gom a gom inclús abans de les set de la tarda, hora en que començava el concert.
 
Durant prop de dues hores, aquesta aposta musical de reconegut prestigi dins de l'àmbit del Jazz i del boogie woogie, van interpretar tot un seguit de temes amb extremada qualitat i virtuosisme que van fer delitar al nombrós públic congregat i que a ningú va deixar indiferent.
 
Amb aquesta actuació, es completa la segona entrega de Jazz per les tardes del diumenge a la ciutat de Manresa en el sisè cicle organitzat per La Peixera. La propera entrega d'aquest gènere musical amb molta acceptació a la capital del Bages tindrà lloc en aquest establiment el proper diumenge 27 d'abril a les 19 hores amb l'actuació de Tòfol Martínez on executarà temes de Rhytm & Blues.