La furgoneta de la «Ruta pel Sí» de CDC serà diumenge a Manresa

De les 10 del matí al migdia estarà gravant entrevistes al pavelló del Nou Congost

Redacció
21 de març del 2014
Aquest diumenge Manresa serà la protagonista de la "Ruta pel Sí" que ha engegat Convergència Democràtica de Catalunya i que durant set setmanes recorrerà tot el territori buscant ciutadans que vulguin donar el seu testimoni del perquè volen votar en una consulta sobre el futur del país.
 
La "Ruta pel Sí", forma part de la campanya "Sí, vull" que va engegar CDC fa unes setmanes i que vol incentivar la societat a què participi en la consulta. 
 
En aquesta fase de la campanya, la de la "Ruta del Sí", una furgoneta amb un càmera visitarà cada dia dos municipis d'una mateixa comarca -un al matí i un a la tarda- buscant ciutadans que, davant les càmeres, vulguin donar i explicar el seu "sí, vull votar en una consulta". De totes les persones que s'enregistrin es farà diàriament una selecció i es penjarà el seu testimoni al web www.sivull.cat. Igualment, es farà una selecció per a triar els protagonistes del vídeo final de la campanya. La ruta, iniciada a Badalona, es tancarà el 3 de maig.
 
El pròxim diumenge al matí, la furgoneta de la "Ruta pel Sí", serà al pavelló del Nou Congost de Manresa a partir de les 10.00 del matí i fins al migdia.