Les lesions de genoll fent esport, en una xerrada a Manresa

Anirà a càrrec de Carme Comellas, doctora en Medicina de l'Esport, i Òscar Muncunill, fisioterapeuta del CIMETIR i de la Selecció Estatal de Waterpolo

Redacció
14 de març del 2014
El proper dijous, 20 de març, la Clínica Sant Josep acollirà la primera sessió de l'any 2014 del cicle "Clínica oberta, converses de salut a mitja tarda". Anirà a càrrec de la Dra. Carme Comellas, metgessa de l'esport, especialista en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia i Doctora en Medicina de l'Esport; i del fisioterapeuta del CIMETIR i de la Selecció Estatal de Waterpolo, Òscar Muncunill. Les lesions del genoll en la pràctica esportiva i la seva prevenció són els temes centrals d'aquesta nova sessió.
 
La xerrada, que començarà a les 19.00 hores, estarà presentada pel Dr. Jordi Puigdellívol, especialista en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia i responsable de la Unitat de Traumatologia Esportiva del CIMETIR. Està adreçada, principalment, a esportistes professionals, federats i amateurs i a tota aquella persona interessada en la pràctica saludable de l'esport.
 
Aquesta sessió serveix per encetar de nou, aquest 2014, el cicle de xerrades divulgatives i de promoció de la salut que la Clínica organitza amb l'objectiu d'apropar els pacients i familiars a la institució i als seus professionals compartint informació que pugui ser del seu interès. La xerrada tindrà lloc a la Sala de reunions de la Clínica, que s'ubica al primer pis de l'edifici. L'entrada és lliure i no cal fer cap inscripció.