Raons de Pes porten Robin Hitchcock diumenge al Vermell

Estaran acompanyats per Songstone

Redacció
12 de març del 2014
Raons de Pes porta aquest diumenge al Vermell Robyn Hitchcock i Songstone en un concert que començarà a les 7 de la tarda. El preu de l'entrada és de 12 euros.
 
Robyn Hitchcock, un dels noms més respectats del rock i el pop psicodèlic anglès des que a finals dels 70 liderés els seminals The Soft Boys, arriba a Manresa per presentar el seu nou treball "Love from London" i fer un repàs a tota la seva trajectòria (dels citats The Soft boys fins a the Venus 3, passant pels imprescindibles treballs amb The Egyptians), en un marc familiar ideal com és el Vermell.
 
Quan parlem d'en Robyn, ho fem també d'un home que ha creat un univers propi i perfectament recognoscible dins de la psicodèlia i el folk britànic. Ha creat escola i una gran legió de seguidors i fans declarats com REM, Ray Davies, Jeff Mangum (Neutral Milk Hotel), Howe Gelb o The decemberists, entre altres.
 
Recentment i gràcies, en part, a la seva col·laboració amb Peter Buck i Bill Rieflin de REM, la carrera d'en Robyn es troba en un dels seus millors moments. Ple d'energia i lloances, gràcies a la seva visió artística única i excèntrica.
 
Obrirà la vetllada, el barceloní Songstone en la que serà la seva primera actuació a Manresa i on aprofitarà per presentar el seu quart disc, i primer en castellà, "Desierto". Un valor a l'alça que no us podeu tampoc perdre.