Xus Segura diu que no està d'acord amb la llei de l'avortament del PP

La regidora de Sant Joan lamenta la baixa de membres de la Comissió de la Dona

Redacció
12 de març del 2014
La regidora de la dona a Sant Joan de Vilatorrada lamenta que hi hagi membres de la Comissió de la Dona s'hagin donat de baixa per desavinences amb ella, tal i com va informar Manresainfo.catel passat 5 de març, i entén que el seu intervenció i vot del darrer ple "no ha estat suficientment entès". Cal recordar que el PP presentava una moció contra la reforma de la llei de l'avortament que es vol impulsar des de Madrid, on governa el mateix PP, i ICV en presentava una altra en la que a banda de posicionar-se en contra de la reforma de la llei, aprofitava per demanar canvis en l'actual llei.
 
Segons ha confirmat a Manresainfo.cat, Segura afirma que no va votar la moció del PP perquè entén que és un acte "d'hipocresia" ja que és la mateixa formació la que impulsa la reforma de la llei, i tampoc no va votar la moció d'ICV perquè si bé està "en contra de la reforma que proposa el PP", considera que l'actual llei "ja cobreix les necessitats sobre l'avortament.
 
La regidora considera que "hi ha partits que ja han començat la campanya per a les municipals" i les dones que s'han donat de baixa "són simpatitzants d'ICV".