La Rampinya es finança amb aportacions de veïns i entitats

Montsalat respon la Plataforma de Suport a la Mineria que havia insinuat que rebien suport econòmic de la competència d'Iberpotash

Pere Fontanals
12 de març del 2014
L'AVV de la Rampinya de Sallent "té al costat" l'advocat que va representar als veïns del barri de l’Estació de Sallent quan van haver d'abandonar casa seva a causa de l'afectació per "la subsidència del terreny a causa de la mineria". També té veïns d'altres barris de Sallent, Súria i Santpedor, afectats per les conseqüències de la mineria al Bages, i naturalistes "que estudien les afectacions sobre el terreny i si cal les denuncien i proposen tècniques per a corregir-les".
 
Aquesta ha estat la resposta que ha donat l'entitat mediambiental Montsalat a través del seu web a les acusacions que dilluns va insinuar la Plataforma de Suport a la Mineria i a l'Activitat Industrial del Bages sobre que els veïns del barri sallentí de la Rampinya rebien suport econòmic de les empreses que són competència d'Iberpotash.
 
En el mateix escrit, a més a més, l'entitat recorda a la plataforma que "la sentència de l’octubre del 2013" -que ha obligat a aturar l'ús del Cogulló per als abocaments salins- "també va condemnar Iberpotash i la Generalitat a pegar els peritatges dels judici". Quantita que encara no han vist satisfeta, segons informen. Montsalat finalitza el comunicat recomanant a la plataforma de suport a la mineria que "reconegui el seu error intrínsec" i desaparegui "discretament".
Arxivat a