ACEM i Zenobita publiquen la història d'un drac superheroi

"SuperD", escrit i il·lustrat per Manel Justícia i musicat per Xavier Guitó, és també una cantata

Redacció
10 de març del 2014
L'Associació Catalana d'Escoles de Música (ACEM) ha encarregat, per tercera vegada, a l'editorial manresana Zenobita edicions la publicació de "SuperD", de Manel Justicia i Xavier Guitó, un conte per a infants de 3 a 9 anys que explica la història del Dídrac, un petit drac que es converteix en un alegre i valent superheroi gràcies a l'ajuda de un ratpenat. 
 
Al llarg de les pàgines, els menuts s'endinsaran en les aventures d'aquest personatge, que pel camí anirà fent amics amb altres animals i els salvarà de perills, amb l'objectiu que passin una bona estona i a la vegada aprenguin a ser forts i a afrontar les dificultats que la vida els presentarà. 
 
A més a més del conte, que s'il·lustra amb dibuixos divertits, el llibre s'acompanya del text teatralitzat i les partitures amb les lletres de la història. També conté un CD amb les cançons interpretades per Genís Barcons (guitarra elèctrica), Xavier Guitó (piano), Arcadi Marcet (contrabaix/baix elèctric), Xavi Molero (bateria), el Grup de Cant Coral de l'Escola Municipal de Música Cal Moliner de Sallent i el Grup de Cant Coral de l'Escola Municipal de Vacarisses.