L'exalcalde de Moià, Josep Montràs, serà processat pel Tribunal de Cuentas

També ho seran l'interventor i el secretari del final del seu mandat, i els treu la responsabilitat als altres dinou encausats a l'inici de la instrucció

Redacció
07 de març del 2014
Josep Montràs s'enfronta al processament del Tribunal de Cuentas. Foto: Ara

El Tribunal de Cuentas processarà l'exalcalde de Moià, Josep Montràs, i l'interventor, Alfons Rossell i secretari, Francesc Armengol, que va tenir al final del seu mandat a l'ajuntament de la capital del Moianès, segons informa Regió7. Per contra, els altres dinou regidors i tècnics d'aquella època que també havien estat inclosos inicialment en la instrucció, han quedat eximits de la responsabilitat i han estat apartats del cas.
 
Com ha anat informant Manresainfo.cat durant el procés, la instrucció del cas treballa sobre unes presumptes irregularitats detectades durant els exercicis comptables de l'Ajuntament compresos entre 2006 i 2009, per valor de 4,4 milions d'euros. Tot i que els casos més grossos són els relacionats amb la gestió de MoiàFutur amb la caserna de la Guàrdia Civil i el CAP, també existeixen altres capítols que l'informe considera delictius, com la subvenció al CE Moià per a la gespa artificial o els vestidors del camp de futbol.
 
Els regidors i tècnics que han estat apartats de la instrucció del cas són els regidors de CiU, Teresa Terricabras Vilà, Ferran Llussà Pascual, Joaquim Forcada Díaz, Jordi Autet Puig, Ángel Cabeza Gené, Josep Antoni Martínez Góngora, Ma. Àngels Morera Barniol, Iolanda Burdó Vallès, Carles Padrós Valldeoriola i Lluís Gómez Bori; els regidors de MAP-ERC, Francesc Torres Farràs, Silvia Mur Allué i Josep Romeu Pujol; els regidors del PSC, Núria Rojas Albar i Enric Terencio Arisa; i els tècnics de MoiàFutur, Manel Riera Cunill, Jordi Huguet, Jordi Candela i Xavier Lladó.
Arxivat a