Investiguen una possible «venjança» pel cas Stroika

Els Mossos treballen amb la hipòtesi que l'atac a un grup d'ultres el passat 12 d'Octubre a Sants va ser una resposta a l'agressió feixista que va tenir lloc el 2012 al voltant de la sala manresana

Redacció
06 de març del 2014
Els Mossos treballen amb la hipòtesi que l'agressió que es va produir el passat 12 d'octubre a Sants contra un grup de persones que havien assistit als actes de celebració ultra del dia de la Hispanitat a Montjuïc podria ser una resposta a l'atac nazi que es va produir el mes de març del 2012 contra diversos joves als voltants de la sala Stroika de Manresa.
 
Els Mossos d'Esquadra han practicat dues detencions aquest dijous a Barcelona relacionades amb aquesta acció a Sants, que se sumen a sis que ja s'havien realitzat anteriorment. Segons consta a la investigació, els agressors, la majoria dels quals anaven encaputxats, van actuar de forma organitzada, amb rapidesa i amb una alta dosis de violència, utilitzant pals, pedres, cadenats i armes blanques. Fruit de l’agressió, van resultar ferides quatre persones de diversa gravetat que van necessitar assistència mèdica. A més, es van causar danys a un establiment per un valor superior als 1300 euros.
 

Més informació a LaTorredelPalau.cat

Totes les notícies de l'agressió a l'Stroika