Proposen mostrar a escala real la superfície dels pisos buits de Manresa

La campanya Activem els Buits marcarà el perímetre comprès entre plaça Catalunya i via Sant Ignasi, i plaça Gispert i la Bonavista

Redacció
04 de març del 2014
Perímetre equivalent als pisos buits de Manresa

Si prenguéssim una mitjana de 70m2 de superfície per cada un dels pisos buits que, segons les últimes dades d'Idescat, eren 9.434, el 2011, i ho multipliquéssim, el resultat que ens donaria és que a Manresa hi ha un total de 660.380m2 de sòl d'habitatge sense ocupar. Aquest és l'exercici que ha efectuat la campanya Activem els Buits i que pretén dotar de visibilitat el proper 15 de març marcant el perímetre de l'espai equivalent a aquesta superfície sobre el mapa del centre de la ciutat. Comptat i debatut, una superfície total que abastaria des de la plaça Catalunya fins a via Sant Ignasi, d'una banda, i des de plaça Gispert fins a la Bonavista, de l'altra, tal i com es veu disposat en el gràfic adjunt.
 
La campanya Activem els Buits està organitzada per un grup de joves del Cercle Artístic i comptarà amb la col·laboració de més de 200 nens de caus i esplais de la comarca, i de diverses entitats i col·lectius.
 

Més informació