La UBIS de Navàs disfressa als animals dintre l'Espai Outlet

Sadurní Rovira
02 de març del 2014
Lourdes Roset, amb el seu gosset disfressat, guanyadora del concurs. Foto: Gemma Rovira

Dotze gossos de totes les races i disfressats des de cowboy fins a sevillana passant per drac o del Barça, han mostrat les seves habilitats a la passarel·la davant la gentada que ha acudit a presenciar el primer concurs de mascotes disfressades que organitzava la UBIS Navàs en el marc de l'Espai Outlet i promoció que s'ha dut a terme aquest diumenge a la part central del passeig de Ramon Vall. El guanyador ha estat l'esquitx, un gosset que lluïa un vestit de color rosa fet amb ganxet per la seva propietària Lurdes Roset.
 
A mig matí quan el temps s'ha suavitzat i ha sortit el sol, els navassencs han fet cap a remenar i triar les gangues que els establiments oferien, mentre les terrasses dels bars també anaven omplint per fer el vermut mentre a l'escenari els conjunts de l'escola de música i els 7 vetes, desgranaven les seves cançons.
 
La UBIS ha quedat satisfeta de la participació i no descarten buscar nous al·licients de cara a les pròximes edicions, la més propera al setembre.
 
Més de 200 ocells al certamen comarcal
L'Associació Pajaril ha organitzat, també aquest diumenge al matí, el concurs de cant ocellaire comarcal, amb participants de tota la Catalunya Central. En el certamen s'han pogut veure més de 200 ocells, entre caderneres, pinsans, passerells i verdums.