Migdies Vermells acull el concert de Talgat Kurmankulov

Tindrà lloc el diumenge a 2/4 d'1 del migdia

Redacció
27 de febrer del 2014
Raons de Pes organitza aquest diumenge 2 de març a 2/4 d'1 del migdia al Vermell dins el cicle de Migdies Vermells, el concert de Talgat Kurmankulov. El preu de l'entrada serà de 7 euros amb la consumició inclosa.
 
El pianista Talgat Kurmankulov va néixer a la petita ciutat de Ekibastuz (Kazakhstan) el 1987. Amb nomes 16 anys va entrar a l'Acadèmia de Música de Chelyabinsk on es va graduar amb matrícula d'honor, fet que el va permetre continuar la seva educació a l'Acadèmia Russa de Música Gnessines, a Moscou, amb la prestigiosa professora Irina Chukovskaya, premiada al Concurs Internacional de piano Frédéric Chopin. 
 
Un cop graduat al 2012, la seva actuació va ser altament apreciada pel jurat de l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), Barcelona; és per això que va ser-hi acceptat com a estudiant de màster sota la supervisió del professor Vladislav Bronevetzky. 
 
Kurmankulov ha estat premiat en concursos internacionals com el 12è Concurs Internacional a Druskininkai, Lituània, o al 45è Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya. 
 
Kurmankulov, sol al piano acústic, aconsegueix un repertori molt ric i variat, i totes les seves actuacions són rebudes amb gran entusiasme pel públic.