El PSC «condemna rotundament» l'atac a la seu de Convergència

"Mai cap reivindicació, per justa que sigui", no pot justificar "agressions" d'aquest tipus

Redacció
21 de febrer del 2014
Arran de la notícia publicada a Manresainfo.catsobre el vídeo en que es mostren dues persones encaputxades pintant i apedregant la seu de Convergència a Manresa, el PSC ha emès un comunicat en el que "condemna rotundament" l'atac a aquesta seu política. "Mai cap reivindicació", segueix, "per justa que sigui", no pot justificar "agressions com la protagonitzada per un grup de joves a la nostra ciutat".
 
"Actes com aquest" fan que la seva acció política "només acabi essent una mostra d'intolerància i covardia, totalment rebutjable". El comunicat recorda que els lemes de l'acte vandàlic del vídeo "Prou Pujada al transport públic" i "Prou repressió" són reivindicacions "que es poden defensar per la via democràtica", tal i com ha quedat demostrat aquests dies "en diverses manifestacions a la ciutat que s'han desenvolupat en pau i de manera cívica". 
 
"En una d'elles", continua, "a l'Estació de Renfe de Manresa, hi va haver una actuació policial desproporcionada i reprovable". "Així ho va defensar el PSC portant al Ple Municipal una proposició de reprovació que va ser aprovada per una gran majoria de regidors i regidores", recorda.
 
De la mateixa manera, "ara condemnem una actuació com la d'aquesta nit, que no només es desproporcionada i injustificable sinó que es produeix contra un partit -amb el que el PSC difereix en moltes coses-, que, com nosaltres, no fa res més que defensar les seves idees amb les eines que ens atorga la democràcia i l'estat de dret", conclou el comunicat.