Detenen quatre homes a Callús per haver robat en una empresa de Solsona

Un dels detinguts tenia vigent una ordre internacional de detenció i extradició d'un jutjat d'Alemanya

Redacció
18 de febrer del 2014
Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Manresa van detenir el dia 7 de febrer quatre homes, d'edats compreses entre 21 i 37 anys, veïns de Santa Coloma de Gramenet i Badalona (Barcelonès), com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.
 
Pels volts de les 22 hores del dia 6 de febrer, els mossos van tenir coneixement que s'havia activat l'alarma de robatori d'una empresa de Solsona. Un cop les patrulles van arribar al lloc, van contactar amb els responsables de l'empresa. Conjuntament van comprovar els accessos a les instal·lacions i, van veure que hi havia un forat al reixat exterior i una porta forçada.
 
Els agents van accedir a l'interior per tal de comprovar si hi havia alguna persona. Tot estava tot regirat i els lladres ja havien fugit amb els diners que havien trobat en una de les estances. Seguidament, es va alertar les patrulles dels Solsonès i les comarques limítrofes sobre el robatori, i es va facilitar la descripció d'un vehicle sospitós que havia estat vist per la zona. 
 
Una patrulla del Bages, que circulava per la C-55, es va creuar amb un vehicle de característiques idèntiques al que buscaven. Els agents van seguir-lo i prop del quilòmetre 39 de la mateixa carretera, dins del terme municipal de Callús, el van interceptar i aturar. 
 
El vehicle estava ocupat per quatre persones i portaven tot tipus d'eines susceptibles de ser emprades per cometre robatoris amb força. També van recuperar els diners que haurien robat. Els quatre homes van quedar detinguts com a presumptes autors del robatori.
 
Un cop en dependències policials, es va comprovar que un dels detinguts tenia vigent una ordre internacional de detenció i extradició d'un jutjat d'Alemanya. 
 
Els detinguts, que tenien antecedents per fets similars, van passar el 8 de febrer a disposició del jutjat de Primera Instància i Instrucció de Solsona, el qual va decretar la llibertat amb càrrecs per a tres d'ells.
 
El detingut que tenia l'ordre internacional de detenció va ingressar a presó mentre es gestiona la seva extradició.