Convergència i Unió mostren el seu suport a Xavier Javaloyes

El regidor del PP va ser objecte d'un "escrache" dimecres al vespre per la reforma de la llei de l'avortament que impulsa el govern espanyol

Redacció
06 de febrer del 2014
CiU ha emès un comunicat en que assenyala que el Comitè local de CDC Manresa, el Comitè Comarcal de CDC Bages, els regidors i regidores del grup municipal de CiU Manresa, i els consellers comarcals de les formacions al Consell Comarcal del Bages, manifesten el seu suport al regidor del Grup Municipal i Conseller Comarcal del Partit Popular, Xavier Javaloyes, i a la seva família, a qui aquest dimecres se li va fer un escarni (escrache) en el seu domicili particular de Manresa.
 
Convergència i Unió, a través d'aquest comunicat, vol reivindicar una vegada més "el pluralisme i la diversitat de pensament i posicionament polítics, que ha de permetre que tot càrrec electe defensi les seves posicions".
 
"És per això", continua el comunicat, "que lamentem i rebutgem aquestes pràctiques i les conseqüències que es produeixen en aquells qui les pateixen com ahir malauradament la va patir el Sr. Javaloyes".