El Duo Triangle, aquest diumenge, en els Migdies Vermells

El clarinetista Miquel Àngel Marín i el violoncel·lista Oriol Aymat tocaran a partir de 2/4 d'1 del migdia

Redacció
06 de febrer del 2014
El Duo triangle, format pel clarinetista Miquel Àngel Marín i el violoncel·lista Oriol Aymat, dos joves professionals formats en prestigioses institucions acadèmiques europees, oferirà aquest diumenge a 2/4 d'1 del migdia al Vermell, dins el cicle Migdies Vermells, un recorregut per la literatura musical occidental: Des del barroc francès fins al neoclassicisme de Paul Hindemith, sense oblidar a grans monstres de la música dels segles XX i XXI com ara Francis Poulenc, György Ligeti o Hans Ulrich Lehmann. 
 
La voluntat del Duo triangle, però, no radica només en la interpretació d'obres escrites per a la formació sinó també d'immergir-se en el món de la improvisació musical, un món sonor que en ocasions sembla quedar només allotjat en determinades cultures de la música contemporània popular.
 
Estem al davant d'una de les formacions de l'actual panorama de la música clàssica a Catalunya més inquietes i transversals on els seus membres formen part de multitud de projectes musicals, artístics i literaris. El preu de l'entrada al concert, organitzat per Raons de Pes, és de 7 euros amb la consumició inclosa.