Comencen uns tallers sobre com educar en l'adolescència

Organitzat pel Consell Comarcal i adreçat a pares i mares, consta de 3 sessions gratuïtes

Redacció
05 de febrer del 2014
Donar idees i estratègies als pares i mares per enfocar de la millor manera el procés educatiu dels seus fills adolescents. Aquest és el principal objectiu d'uns tallers organitzats pel Consell Comarcal del Bages, amb dos calendaris diferents: els dies 5, 12 i 24 de febrer, o bé els dies 12, 19 i 26 de març. Es faran tres sessions per ajudar els pares a gestionar les problemàtiques que hi pugui haver entre pares i fills en una etapa especialment sensible com és l'adolescència.
 
Com i quan posar normes i límits, com dialogar amb els fills, quines eines de resolució de conflictes tenim... són alguns dels temes que es tractaran en els tallers, que són gratuïts i oberts a tothom (encara que especialment adreçats a aquelles famílies que tinguin una problemàtica especial i que hagin hagut de recórrer als serveis socials). Cal reservar plaça inscrivint-se al Consell Comarcal, a la Muralla Sant Domènec 24, de Manresa, o bé al telèfon 93 693 03 63.
 
Els assistents al taller tindran servei de ludoteca gratuït per als menors d'entre 4 i 10 anys que els acompanyin mentre durin les sessions. Hi ha una dotzena de pares pares i mares inscrits al taller que provenen dels següents municipis: Artés, Castellgalí, Súria, Sant Vicenç de Castellet, Santpedor, Navarcles, Sant Fruitós de Bages i Fonollosa.

Cardona també inicia un taller sobre adolescència
També els Serveis Socials de l'Ajuntament de Cardona organitzen un nou cicle de xerrades i tallers sobre l'adolescència. La segona edició del cicle consta de tres sessions i començarà aquest divendres, dia 7 de febrer, a les 6 de la tarda a la sala polivalent de la Biblioteca Municipal Marc de Cardona.
 
Els tallers són oberts, estan destinats principalment a familiars d'adolescents i es faran a les 6 de la tarda a la sala polivalent de la biblioteca els dies 7, 14 i 21 de febrer. Els tallers s'ofereixen des de l'entitat Prevenció.cat, a través de Diputació de Barcelona, i són gratuïts.
Arxivat a