Un home de 68 anys mor després de xocar sol a l'Eix Transversal, a Artés

És la primera víctima mortal des del desdoblament de la C-25 | El conductor va quedar malferit en l'accident i va ser traslladat a l'Hospital de la Vall d'Hebron on va morir poc després

Redacció
02 de febrer del 2014
Punt de la C-25, després de la baixada des del Moianès, on hi ha hagut l'accident mortal. Foto: GSV

Aquesta passada tarda-vespre de dissabte ha mort José CP, de 68 anys i veí de la Bisbal d'Empordà per les complicacions sofertes després de patir un accident de trànsit a l'Eix Transversal al punt quilomètric 149, al terme municipal d'Artés. Es tracta de la primera víctima mortal des de la inauguració del desdoblament de la C-25, ara fa 13 mesos.
 
Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís del sinistre a les 16.42h. Per causes que encara s'estan investigant, el turisme que conduïa la víctima va sortir de la via i va xocar posteriorment contra la mitjana. El conductor va quedar malferit i va ser traslladat a la Vall d'Hebron on ha mort poques hores després.
 
En l'accident van intervenir diverses patrulles de Mossos d'Esquadra, 3 dotacions de Bombers de la Generalitat i ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).