La sala Sant Domènec acollirà una nova sessió de «Circ en família»

Aquesta activitat es farà també a més de Manresa, a altres 6 ciutats catalanes

Redacció
29 de gener del 2014
L'Associació de Circ La CRICA, obrirà aquest dissabte el seu espai perquè grans i petits gaudeixin conjuntament de les activitats circenses dins del marc de la jornada "Circ en família", una activitat que es va iniciar el curs passat i que promou la relació familiar a través de l'oci i l'aprenentatge de tècniques de circ. És una oportunitat per a pares, mares i fills de compartir un temps en família i fer una petita descoberta del circ.
 
Aquesta iniciativa es portarà també a terme a altres 6 ciutats catalanes aquest cap de setmana: Mataró, Terrassa, Valls, Sabadell, Granollers i Barcelona. És una activitat que organitza la nova Xarxa d'Espais de Circ de Catalunya. La XECC, impulsada per l'APCC (Associació de Professionals del Circ de Catalunya), agrupa centres que duen a terme tasques de creació, entrenament, tallers, formació, producció, exhibició o distribució. 
 
Tothom que hi participi podrà experimentar les emocions del circ: en un ambient lúdic i relaxat podran enfilar-se a les teles aèries, posar a prova l'equilibri passant pel cable o damunt de la bola, ser uns autèntics trapezistes i vèncer la por, jugar amb els malabars i passar-ho bé fent tombarelles i acrobàcies als matalassos.
 
És una activitat recomanada per nen/es de 0 a 99 anys. Tots els menors d'edat han de venir acompanyats d'un adult (màxim 3 infants per adult). Les entrades costes 2€ (alumnes de circ gratuït), i es podran comprar diumenge mateix abans d'accedir a la sala.
 
 
Dia: Dissabte, 1 de febrer del 2014 
Horari: de 10.30h a 13.00h
Preu: 2€ c/ membre de la família (alumnes de La CRICA, gratuït).
Lloc: Sala Sant Domènec (accés per la pl. St. Domènec)