Una dona morta i tres ferits en un atropellament múltiple a Sant Joan

El grup travessava per un pas de vianants al Pont Nou, a l'entrada nord del municipi

Redacció
28 de gener del 2014
Els dos vehicles implicats en l'atropellament múltiple de Sant Joan. Foto: Dani Casas

Una dona de 88 anys, veïna de Sant Joan, Remedios García Carmona, ha resultat morta i tres persones més que anaven amb ella ferides de caràcter lleu, en un atropellament múltiple que s'ha produït aquest dimarts a 3/4 de 4 de la tarda, al Pont Nou de Sant Joan de Vilatorrada.
 
Segons les informacions facilitades per bombers, un turisme s'ha aturat al pas de vianants situat al passeig del Riu, a la vora urbana del Pont Nou, per cedir el pas a un grup de quatre persones, mentre que el vehicle que venia darrere l'ha envestit per causes que es desconeixen. Aquest fet ha provocat l'atropellament dels vianants, amb el resultat d'una víctima mortal, Remedios García Carmona, de 88 anys veïna de Sant Joan de Vilatorrada, i tres ferits de caràcter lleu, la identitat dels quals es desconeix a hores d'ara. El cos de la víctima mortal ha estat traslladat al dipòsit de la Ciutat de la Justícia de l'Hospitalet per a realitzar-li l'autòpsia.
 
Fins al lloc dels fets s'han desplaçat 3 camions de Bombers, per donar la primera assistència als ferits i realitzar la posterior neteja de calçada. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha mobilitzat 3 Unitats i l'helicòpter medicalitzat. Les ambulàncies han traslladat els ferits, tots tres amb ferides lleus, fins a l'Hospital General de Manresa. Els Mossos d'Esquadra han col·laborat amb la Policia Local de Sant Joan de Vilatorrada en l'atenció i gestió de l'accident.

Aquest atropellament mortal arriba just quan el debat sobre l'increment d'aquests tipus d'accident està en el punt més alt a Manresa, que ha patit set atropellaments en la darrera setmana, per bé que tots ells de caràcter lleu.