Romeus prepara els rams i farcellets per engalanar la festa

Es farà aquest dijous a les 5 de la tarda a Can Gibert

Redacció
21 de gener del 2014
Aprendre els usos tradicionals de les herbes i elaborar petits rams per engalanar els carrers de Romeus 2014 a Monistrol de Montserrat és l'objectiu del taller d'elaboració de rams i farcellets d'herbes remeieres i aromàtiques que tindrà lloc aquest dijous, 23 de gener, a partir de les cinc de la tarda, a l'edifici de Can Gibert. Els ramets es faran a partir de les herbes i espècies que s'han recollit prèviament a la muntanya i s'emmarca dins el gruix d'activitats prèvies a la celebració de la Festa dels Romeus, que tindrà lloc aquest dissabte i diumenge, 25 i 26 de gener. 
 
Els rams i farcellets que es facin durant el taller serviran per engalanar i aromatitzar l'espai del nucli antic que acull l'ambientació i les representacions de Romeus: carrers Sant Pere i Manresa, plaça del Bo Bo, carrer Sant Joan i carrer dels Espilons. 
 
El taller és totalment gratuït i completarà amb l'inci del procés d'engalanament dels carrers de l'espai Romeus 2014, que es farà de forma progressiva entre dijous i divendres.